Gratis verzending bij besteding vanaf €95,-
Gratis verzending bij besteding vanaf €95,-

Retour- en verzendbeleid

Retourneren

  • U mag een geleverd artikel binnen 14 dagen retourneren. Dit meldt u altijd via info@good4kidzz.nl. U ontvangt dan een retourformulier, welke ingevuld dient te worden en bij het pakket in moet worden gestopt.
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.
  • Terugsturen geschied altijd in de originele verpakking en in de originele staat. Het item mag niet gedragen, gewassen, vermaakt of beschadigd zijn. Het retourneren van het pakket is voor uw eigen rekening. Hierbij geldt dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.
  • Helaas kunnen wij op maat gemaakte artikelen (denk aan artikelen met naam) niet retour accepteren.
  • Wanneer wij uw retour in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u het geld met 1-5 werkdagen terug.

Verzendbeleid

Pakketten worden binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Woont u in de buurt van Zeewolde? Dan kunt u het pakket na overleg voor datum en tijd via de mail gratis bij ons afhalen.

Verzendkosten zijn inclusief verpakking en frankering. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Zoek naar producten

Terug naar boven
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd